Anasayfa


     Marantz CINEMA 70s Slimline 7.2 Kanal Network AV Receiver

   
Ürün Kodu : Marantz CINEMA 70
Üretici : Marantz
Ürün Özellikleri
Marantz CINEMA 70s Slimline 7.2 Kanal Network AV Receiver
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.
Marantz CINEMA 70s Slimline 7.2 Kanal Network AV Receiver

Mükemmellik sadece performansla başlar. Onlarca yıllık zengin miras üzerine inşa edilmiş, zamansız bir stille tasarlanmış ve en yüksek performans için tasarlanmış Marantz CINEMA Serisi alıcılar, dünyanın en zorlu ev sinemalarının temelidir. CINEMA 70'ler, ekipmanın büyük miktarda yer kaplayamayacağı alanlarda tiyatro performansını mümkün kılar. 7 x 50 watt dahili efsanevi Marantz amplifikasyonu, altı HDMI girişi (üçü 8K'yı destekler), yerleşik HEOS akışı, Audyssey MultEQ, Dolby Atmos ve DTS:X ile oda düzeltmesi ve ayrıca preamp çıkışları dahil çoklu giriş ve çıkışlara sahiptir. tüm kanallar ve iki subwoofer için.

  • 7.2 Kanal çıkışı, çeşitli hoparlör yerleşimlerine izin verir
  • Kanal başına 50 watt amplifikatör gerçekçi dinamikler yaratır
  • Dolby Atmos ve DTS:X sesinin kodunu çözer
  • Audyssey MultEQ ile akustik oda ayarı
  • En yüksek çözünürlüklü video için altı HDMI girişi (üç 8K) ve bir çıkış
  • Favori müzik kaynaklarınızdan Wi-Fi ve Bluetooth akışı
  • Sıcak, zengin ve ayrıntılı Marantz sesi için ayarlanmış Sound Master
  • İnce ve güzel tasarım, zengin, sıcak sesle uyum sağlar
  • Çekici yeni HD ekran arayüzü, kurulumu sezgisel hale getirir
  • Tüm kanallar için ön amplifikatör çıkışları, amplifikatör yükseltmelerini mümkün kılar
Marantz CINEMA 70s 
 

Verim

Marantz Sound Master, evinizde En Müzikli Sesi oluşturmak için dikkatli parça seçimi ile inanılmaz performans için CINEMA 70'leri titizlikle ayarladı.

Marantz tarzı ses çıkarmak, bileşenleri ses nitelikleri için ayrı ayrı dengeleyen ve seçen zanaatkar yaratıcılar tarafından uygulanan, sanat ve bilimin kusursuz bir birleşimidir - onlar Ses Ustalarıdır.

CINEMA 70'ler ince olabilir, ancak birincil hedef yüksek performanstır. Karakteristik sıcak ve dinamik Marantz sesi, ilk dinlemede belirgindir. Modern dijital ses teknolojilerinin entegrasyonu, en sevdiğiniz müzik ve film müziklerini zengin ve etkileyici hale getirir.

Stil

Mükemmellik duyulur ve görülür. CINEMA 70'lerin ince tasarımı, birçok alıcının yüksekliğinin yarısından daha azdır, ancak tasarım, dikkatle düşünülen her öğeyle lüks kalır.

Marantz tasarımı zamansız zariftir - ürünlerin yarattığı müzikal ses peyzajlarının bir ifadesidir. Denge ve simetri felsefemiz sesimizde ve tasarımlarımızda kendini gösterir. Her yeni parça için birinci sınıf malzemeler yorumlanır ve birleştirilir.

Dört inçten biraz daha uzun olan CINEMA 70s, kompakt mobilyalara düzgün bir şekilde sığarak yerleştirmeyi kolaylaştırır. Küçük olmasına rağmen, alüminyum kontrol yüzeyinden ve elmas kesim düğmelerden alttaki ince dokulu arka kabuğa kadar her ayrıntı özenle tasarlanmış ve detaylandırılmıştır.

Özelleştirilebilirlik

Özenle seçilmiş bağlantı seçenekleri ve ince ayar yeteneği, CINEMA 70'leri kendinize ait hale getirmenize olanak tanır.

Sinemanız evinizin ayrılmaz bir parçasıdır. Bu nedenle Marantz, CINEMA 70'leri ideal parçanız yapmak için zengin bir bağlantı ve konfigürasyon seçenekleri yelpazesi sunmuştur. Birlikte verilen Audyssey MultEQ ile hoparlörlerinizi mükemmele ayarlayın ve zorlu akustik alanları bile ideal dinleme ortamları haline getirin.

Zahmetsiz

Dahil olan uzaktan, erişilebilir ön panel kontrolleri ve sezgisel bir ekran kurulum süreci, kendinizi hemen uzman bir kullanıcı gibi hissetmenizi sağlar.

CINEMA 70'ler kendi içinde karmaşık olsa da, günlük kullanım ve kurulum karmaşık değildir. Dahil edilen hızlı başlangıç ​​kılavuzu ve ekrandaki kurulum prosedürü, kurulumu kolaylaştırır. Arkadan aydınlatmalı bir uzaktan kumanda, en sık kullanılan özelliklere erişim sağlar. Gelişmiş HDMI bağlantısı, güç ve ses için TV uzaktan kumandanızı kullanmanızı sağlar. Tüm büyük ev otomasyon protokolleri için destek dahildir. CINEMA 70s ayrıca Hey Google, Alexa ve Siri gibi harici sesli yardımcı cihazlarla da çalışır

Uyumluluk

Altı HDMI girişi, artı dijital, analog ve fono girişleri ile hoparlör ve preamp çıkışları, sahip olabileceğiniz hemen hemen tüm diğer bileşenlere bağlantı sağlar.

CINEMA 70s, ev eğlencesi evreninizin merkezinde yer alır. Altı HDMI girişi mevcuttur ve üçü 8K uyumludur. HD ve 4K kaynakları 8K'ya yükseltilebilir. Geleneksel analog ve dijital girişlerin mükemmel bir karışımı ve ayrıca döner tabla uyumluluğu, CINEMA 70s'i nasıl dinlemeyi seçerseniz seçin mükemmel bir ortak haline getirir.

Yükseltilebilirlik

Kapsamlı giriş ve çıkış seçenekleri ve güçlü bir yazılım ekosistemi, ev sinema sisteminiz büyüdükçe CINEMA 70'lerin yükseltilmesini kolaylaştırır.

Ev sineması, kendi zevkinize ve esenliğinize yapılan bir yatırımdır. Kapsamlı bağlanabilirliği ve son derece yetenekli teknolojik altyapısıyla, sisteminizi uzun yıllar genişletmek için yeni bileşenler ekleyebilirsiniz. 7.2 kanal pre-amp çıkışları, ses hedefleriniz büyüdükçe yükseltme yükseltme fırsatları sunar.

Marantz CINEMA 70s

Dolby Atmos® ve Dolby Atmos Yükseklik Sanallaştırma Teknolojisi

Dolby Atmos®'ta her boyutu hissedin. Ev sinema sisteminizi 5.1.2 hoparlör kurulumuyla yükseltin, Dolby Atmos içeriğinden tamamen sürükleyici bir 3D ses deneyimi yaşayın. Dolby Surround upmixer, eski içerikten 3D ses hissi yaratmak için tüm hoparlörleri birleştirir. 5.1.2 kurulumu olmayanlar için Dolby Atmos Yükseklik Sanallaştırma Teknolojisi, yalnızca 7.1, 5.1 veya 2.1 hoparlör kurulumundan baş üstü ses hissi yaratır. Uyumlu bir akış cihazı aracılığıyla Apple Music, Amazon Music HD ve TIDAL'de bulunan Dolby Atmos müzik parçalarının da keyfini çıkarabilirsiniz.

DTS:X® ve DTS Sanal:X

DTS:X sürükleyici ses içeriği, sesi uzayda doğal olarak olacağı yere yerleştirir ve gerçeğe yakın, çok boyutlu ses oluşturur. DTS Neural:X upmixer, eski içerik için daha iyi daldırma ve yüksek gerçekçilik sunar. DTS Virtual:X, 7.1, 5.1 veya 2.1 hoparlör kurulumunda sanal yükseklik efektleri yaratarak, yükseklik kanalları olmadan sürükleyici ses sağlar.

Yüksek Çözünürlüklü Ses Desteği

Ön paneldeki USB bağlantı noktası ve ağ kaynakları aracılığıyla 24 bit/192 kHz'e kadar ALAC, FLAC ve WAV kayıpsız dosyaların yanı sıra DSD 2,8 MHz ve 5,6 MHz parçaların kodunu çözme özelliğine sahip Hi-Res Audio parçalarının inanılmaz aslına uygunluğunu keşfedin . MP3 gibi diğer popüler dosya türlerini de dinleyebilirsiniz.

HEOS® Yerleşik Çok Odalı Akış HEOS®

Yerleşik teknoloji, kablosuz, tüm ev ses deneyimi için evinizin herhangi bir odasında en sevdiğiniz müziğin keyfini çıkarmanızı sağlar. Her odada aynı şarkıyı çalın veya bağlı her oda için farklı bir şarkı seçin - seçim sizin. Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Napster, Deezer veya yerel müzik dosyası kitaplıklarınızdan müziğin keyfini çıkarın. HEOS özellikli hoparlörler gibi ek HEOS bileşenleriyle tüm müziğinizi bir veya daha fazla odada çalın.

Roon Test Edildi

En sevdiğiniz sanatçılar ve şarkılar hakkında aranabilir, sörf yapılabilir bilgilerle dijital müzik kitaplığınızdan daha fazlasını elde etmek için Roon'a abone olun. Şarkı sözlerini, konser tarihlerini, fotoğrafları, biyografileri, incelemeleri ve daha fazlasını bulun.

Usta 8K HDMI Bağlantısı

Yeni Marantz CINEMA Serisi, tüm favori kaynaklarınız için altı adede kadar HDMI girişi ve bir çıkış içerir. CINEMA 70'lerdeki üç giriş, 8K/60Hz veya 4K/120Hz geçiş özelliğini, 4:4:4 Saf Renk alt örneklemeyi, Dolby Vision, HLG, HDR10 ve BT.2020 geçişini ve HDCP 2.3'ü destekler, en yeni kopya koruma standartları, tüm HDMI girişlerinde desteklenir. En yeni HDMI teknolojisini ve özelliklerini sergileyen yeni CINEMA 70s, HDR10+, Dinamik HDR, ALLM, VRR ve QFT desteği ile ev eğlencenizi bir üst seviyeye çıkarmanıza olanak tanır. Video işlemcisi ayrıca yerel video kaynağınızı 8K kalitesine yükseltebilir.

Marantz CINEMA 70s

Bluetooth, Wi-Fi ve AirPlay 2 Özelliği

Çift anten sistemi, Bluetooth, Wi-Fi ve AirPlay 2 aracılığıyla en popüler müzik hizmetlerini yayınlamanıza olanak tanır. Çalma listelerinizi Spotify, Pandora, TuneIn, Deezer ve daha fazlasında dinleyin. Apple Music'in keyfini kolaylıkla çıkarmak için AirPlay 2'yi kullanın.

Çok Kaynaklı, Çok Odalı

Bir odada başka bir aile üyesi Spotify'dan bir şarkıyı kesintisiz olarak farklı bir bölgede çalarken bir film izleyin. İkinci odada bir çift hoparlör sürmek için alıcının dahili amplifikasyonunu kullanabilir veya Zone 2 ön çıkışları aracılığıyla ayrı bir stereo amplifikatör bağlayabilirsiniz.

Tüm Bölge TV Ses

Ana bölgede tamamen ayrık çok kanallı oynatmayı kaybetmeden ana bölge TV sesini tüm bölgelerinizle paylaşın. Ana bölge sesinin stereo PCM'ye geçmemesi için AVR uzak uygulamasından ikinci bölge için "Kaynak”ı seçin.

Akıllı TV Bağlantısı

Marantz CINEMA Serisi, TV'nizle ilişkili HDMI CEC işlevi aracılığıyla uyumlu Akıllı TV uzaktan kumandanızla kontrol edilebilir.

Marantz AVR Uzaktan Kumanda Uygulaması

iOS ve Android için Marantz AVR Remote uygulaması, en yeni Marantz ağ AV alıcıları ve ön amplifikatörleri üzerinde tam kontrol sağlar. Açmak/kapatmak, ses seviyesini, girişi ve ayarları ayarlamak veya HEOS® Yerleşik uygulamasına anında geçmek için kullanın.

Kullanışlı Akıllı Seçim İşlevleri

Dahil edilen uzaktan kumandada, giriş kaynağı, ses düzeyi, ses modu ve Audyssey yapılandırması dahil olmak üzere tercih ettiğiniz veya sık kullandığınız ayarları kaydedebilmeniz ve bunları anında çağırabilmeniz için dört Akıllı Seçim işlev düğmesi bulunur. Bir düğmeye basarak CINEMA 70s, istediğiniz zaman istediğiniz ayarı anında yapılandırır.

Kolay Kurulum Deneyimi

Dahil olan Hızlı Başlangıç ​​Kılavuzu, başlamak için basit ve doğrudan talimatlar sağlar. TV'nizi HDMI aracılığıyla CINEMA 70s'e bağladığınızda, TV ekranınızda Marantz Kurulum Asistanı belirir ve kurulum boyunca size rehberlik eder. Kurulum Yardımcısı, yapılandırmanız ne olursa olsun mümkün olan en iyi ses kalitesi için önemli ayarları yapmanıza yardımcı olur.

Audyssey MultEQ

Birlikte verilen Audyssey ölçüm mikrofonu ile Audyssey, odanızdaki tüm hoparlörleri ölçer ve alıcıyı, odanız için en sorunsuz, en uygun genel dinleme deneyimini sağlayacak şekilde ayarlar. Bu AV alıcısı, Audyssey MultEQ oda düzeltme teknolojisini destekler. Audyssey Dynamic Volume, ses seviyesindeki (TV reklamları gibi) rahatsız edici sıçramaları yumuşatarak, daha düşük seviyelerde dinlemenize ve yine de net diyalog, müzik ve sesin keyfini çıkarmanıza olanak tanır. Audyssey Dynamic EQ, her dinleme seviyesinde tam kapsamlı netlik sağlar.

Harici Kontrol Yetenekleri

Kolay özelleştirme ve üçüncü taraf entegrasyon çözümleriyle uyumluluk için harici RS232 ve IP kontrol özelliklerine sahiptir. Marantz CINEMA Serisi, Control4 ev otomasyon ekipmanı ile sorunsuz entegrasyon için Control4 SDPP (Basit Cihaz Algılama Protokolü) sertifikasının yanı sıra başlıca üçüncü taraf kontrol cihazları için IP kontrol özelliği sunar. IR (kızılötesi) uzaktan kumanda girişi ve çıkışı, ev sinema sisteminizdeki diğer bileşenlerle uzaktan kumanda uyumluluğu için arka panelde bulunur.

Ön Amplifikatör Modu

Ön Amplifikatör Modu ile alıcınız, en yeni HDMI bağlantısıyla mükemmel bir AV ön amplifikatörü olarak çalışır. Ön Amplifikatör Modu, dahili amplifikatörlerin bağlantısını keserek daha temiz bir sinyal yolu ve kırpma düzeyinde daha fazla tolerans sağlar. Alıcı, 7.2 kanal ön çıkışlara sahiptir. Ayrıca, kritik olmayan kanalları sürmek için alıcının yerleşik amplifikasyonunu kullanabilmeniz için yalnızca seçili hoparlör kanallarının bağlantısını kesebilir ve Front L+R gibi harici amplifikasyon tarafından yönlendirilen kanallar için daha temiz bir sinyal yolu elde edebilirsiniz. Her iki dünyanın da en iyisinin tadını çıkarın.

Pikaplar için Fono Girişi

Dahili fono EQ ile döner tablanızı doğrudan AV alıcısının MM fono girişlerine bağlayabilir ve plak çalabilirsiniz. Olağanüstü kalite ve ses ile vintage koleksiyonunuzun keyfini çıkarın.

Çift Subwoofer Çıkışı

Kendinizi eşit olarak dağıtılmış, doğru basa bırakın. Düşük frekansları yumuşatmak ve daha iyi dağılım sağlamak için iki subwoofer çıkışına sahiptir. Sesli tepeler veya düşüşler yok; yalnızca güçlü, odayı dolduran bas.

Arkadan Aydınlatmalı Uzaktan Kumanda

Alıcı, karanlık bir sinema ortamında alıcıyı kontrol etmenize yardımcı olmak için arkadan aydınlatmalı bir uzaktan kumandayla birlikte gelir, böylece yalnızca alıcıyı kontrol ederek tüm deneyim durdurulmaz veya rahatsız edilmez.

Marantz CINEMA 70s

Teknik Özellikler

GÜÇ AMPLİFİKATÖRÜ
Beslenen Kanal Sayısı7
Güç Çıkışı (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, %0,08 2ch Sürücü)50W
Güç Çıkışı (6 ohm, 1 kHz, %0,7 2ch Sürücü)70 W
Güç Çıkışı (6 ohm, 1 kHz, %10 1ch Sürücü)100 W
%70 GarantiEvet
Ayrık Güç AmplifikatörüEvet
Amplifikatör TopolojisiA/B Sınıfı
Geçerli Geri Bildirim Topolojisihayır
Bi-Amp Sürücüatanabilir

ÇOK KANALLI SURROUND
DTSDTS HD Master, DTS:X, DTS Neural:X, DTS Virtual:X
DolbyDolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Atmos Yükseklik Sanallaştırma, Dolby Atmos Müzik, Dolby Surround
DiğerIMAX Enhanced, Auro-3D, 360 Reality Audio, MPEG H, Çok Kanallı Stereo
Maksimum İşleme (Preamp) Kanalı Sayısı7.2

GİRİŞLER/ÇIKIŞLAR
Kompozit Giriş / Çıkış0 / 0
Bileşen Girişi / Çıkışı0 / 0
HDMI Girişi / Çıkışı6 / 1
HDMI aracılığıyla Çok Odalı Video Çıkışı0 / 0
Analog Giriş / Sabit Seviye Çıkışı3 giriş / 0 çıkış
Fono (MM) GirişiEvet
Dijital Giriş: Optik / Koaksiyel1 / 1
Çoklu Oda Çıkışı: analog / dijital1 / 0
Çok Kanallı Preamp Çıkışı7.2
Subwoofer Çıkışı2
7.1 çok kanallı girişhayır
Hoparlör Terminali Sayısı7
Hoparlör A / Batanabilir
Çok Odalı Hoparlör Terminaliatanabilir
Ön GirişlerUSB-A
USB SesEvet / Hayır / Hayır
RDS'li FM RadyoEvet
DAB+ Ayarlayıcıhayır

HDMI
Toplam HDMI Girişi / No. Destek 8K6 / 3
HDCP2.3 desteğiEvet
HDMI Çıkışları: Ana / Bölge1 / 0
Analogdan HDMI'a Video Dönüştürmehayır
HDMI Yükseltme1080P/4K - 8K
Ses Dönüş KanalıeARC
Video Dinamik AralığıHDR / HLG / Dolby Vision / HDR10+ / Dinamik HDR
Oyun için ALLM (Otomatik Düşük Gecikme Modu) GeçişiEvet
Değişken Yenileme Hızı / Hızlı Çerçeve AktarımıEvet / Evet / Hayır
Bekleme Modunda HDMI GeçişiEvet
MSKEvet
HDMI üzerinden DSD Seshayır
Otomatik LipSyncEvet

PERFORMANS TEKNOLOJİLERİ
Bakır Kaplama Şasihayır
Toroidal Güç Kaynağı Transformatörühayır
Hiper Dinamik Amplifikatör Modülleri (HDAM) (Liste sürümü)hayır
Saf Doğrudan ModEvet
Altın Kaplama RCA Terminallerihayır
Saat Jitter Düşürücühayır

AKUSTİK/ODA DÜZELTME
AudysseyMultEQ
Audyssey Dinamik EQ / Dinamik HacimEvet evet
Audyssey LFC'sihayır
Dirac Canlı Destekhayır
Değişken GeçişEvet
Optimize Edilmiş Bas YönlendirmeEvet
Bas Senkronizasyonuhayır

MÜZİK DOSYASI DESTEĞİ
Kayıplı FormatlarMP3 / WMA / AAC
kayıpsız formatlarFLAC HD 192/24 / WAV 192/24 / ALAC 192/31
DSD Ses2,8 MHz / 5,6 MHz
Boşluksuz OynatmaFLAC, WAV, ALAC, DSD
Sıkıştırılmış Ses İyileştirici: MDAX2Evet
Ağ Ses PaylaşımıEvet

AKIŞ HİZMETLERİ
HEOS Çok Odalı ve AkışEvet
AirPlay Ses Akışıyayın 2
İnternet radyosuTuneIn
spotifySpotify Bağlantısı
PandoraEvet
SiriusXMEvet
Diğer Akış HizmetleriAmazon Müzik HD / Amazon Müzik / TIDAL / Deezer / Napster / Soundcloud / Mood Karışımı
Roon test edildiEvet

AĞ BAĞLANTISI
Ethernet Bağlantı NoktalarıEvet
Wi-Fi (sürüm / bant dahil)Evet
Bluetooth (Sürümü dahil et)Evet
Bluetooth kulaklıklar için Bluetooth Yeniden iletimiEvet

AKILLI EV ENTEGRASYONU VE KONTROLÜ
Sesli Asistan UyumluluğuAlexa / Google Sesli Asistan / Apple HomePod
Akıllı Telefonlar ve Tabletler için Uygulama (iOS ve Android)Marantz AVR Uygulaması
HEOS Çok Odalı EntegreEvet
HEOS Bağlantı Uyumluluğu: IR/ IPEvet evet
Çok Odalı bölgeler2
Bölge Ses Kaynağı: HDMI / Opt, Koaksiyel / Ağ, USB / Analog2 Kanal / 2 Kanal / Evet / Evet
Bölge Ses Çıkışı: Hoparlör / Ön ÇıkışEvet evet
Bölge HDMI Kaynağından HDMI Çıkışıhayır
Kontrol BağlantısıIP Kontrolü / Web Kontrolü / Uygulama Kontrolü
IR Flaşör GirişiEvet
Marantz Uzak Veri YoluEvet
DC Tetikleme Çıkışı1
HDMI TeşhisEvet

DİĞERLERİ
Ön Ekranport deliği OLED
GUI Dilleri9
Kurulum YardımcısıEvet
Uzaktan Akıllı SeçimEvet
Ağ / USB ile Firmware GüncellemesiEvet evet
EKO ModuEvet
Otomatik KapanmaEvet
Uyku ZamanlayıcısıEvet

GENEL
Mevcut RenklerSiyah/Gümüş-Altın
Metal Ön Panelhayır
Sistem Uzaktan KumandasıRC-050SR
Güç Tüketimi, W250
Güç Tüketimi Sessiz (ECO açık/kapalı) W cinsinden30 W / 40 W
W cinsinden Beklemede Tüketim0.2
W Cinsinden CEC Beklemede Tüketim0,5
W Cinsinden Ağ Bekleme Tüketimi2.0'dan az
Maksimum Boyutlar (G x D x Y) mmAnten Yatay: 442 x 384 x 109
Anten Dikey: 442 x 384 x 178
, Antensiz: 442 x 372 x 109
kg cinsinden ağırlık8.7
Kutuda ne varAna ünite, uzaktan kumanda, piller, AM/FM antenleri, kablo etiketleri, hızlı bașlangıç ​​kılavuzu, Audyssey mikrofon, karton mikrofon standı, 2 Harici Sökülebilir Anten, AC kablosu

 

 
 
Ses Sistemleri Merkezi

Stereo

A/V Receivers

Airplay

iPod Dock

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Üyelik Girişi