Anasayfa


     Marantz HD-CD1 High Definition CD Player

   
Ürün Kodu : HD-CD1
Üretici : Marantz
Ürün Özellikleri
Marantz HD-CD1 High Definition CD Player
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.
 
Marantz HD-CD1 High Definition CD Player

Yeni Marantz MusicLink serisine en son ek olarak, HD-CD1, HD-AMP1 amplifikatörüyle aynı kompakt formdaki yüksek kaliteli bir CD çalar. Kompakt disk oynatımında 30 yılı aşkın Marantz uzmanlığını dijital ses teknolojisindeki en yeni gelişmelerle birleştiren, HD-AMP1 ile kullanıldığında bir CD aktarımı olarak veya kompakt bir formun olduğu herhangi bir durumda bir CD çalar olarak kullanım için idealdir. Ses kalitesinden ödün vermeden faktör gereklidir. Küçük olabilir, ancak Cirrus Logic'in yüksek çözünürlüklü 192kHz / 24-bit dijital-analog dönüştürücü de dahil olmak üzere ödüllü CD çalarlar üzerinden taşınan en son teknoloji ürünü Marantz teknolojisini kullanıyor. Yüksek doğruluklu sistem saati ve ünlü Marantz HDAM-SA2 amplifikatör modülleri, amiral gemisi Referans Serisi CD çalarlarda ve amplifikatörlerde olduğu gibi. Seçilen bileşenler, müziğinizin en iyi şekilde yeniden üretilmesi için ses sinyali yolunda da kullanılır. MP3, WMA ve AAC dosyalarının yanı sıra standart CD'leri çalabilen merkezi bir CD mekanizması da, ultra hassas disk okuma için kullanılır ve analog ses çıkışları ile birlikte, HD'ye izin veren optik ve koaksiyel dijital bağlantılar sağlanır. -CD1, HD-AMP1'in ultra yüksek kaliteli dijital-analog dönüşümüne doğrudan bağlanacaktır. HD-CD1 ayrıca, sağlam bir alüminyum ön panel, titreşim yalıtımı için çift katmanlı şasi ve retro tarzı yan paneller ile şık MusicLink tasarımına sahiptir ve ayrıca yüksek sürücü için ayarlanabilir kazanç sağlayan yüksek kaliteli entegre kulaklık amplifikatörü içerir. kişisel dinleme için kulaklıkları sonlandırın ve tüm fonksiyonları için uzaktan kumandayla birlikte gelir, Ayrıca HD-CD1 ve HD-AMP1'in eksiksiz bir sistemini 'sürdürebilen'. Mükemmel bir Marantz CD çalar - minyatür!

Üstün ses performansı için Marantz HDAM
Kompakt HD-CD1 olabilir, ancak kalbinde en yüksek kalitede CD oynatma işleminde lider olan Marantz bir teknolojidir. Buna ek olarak, Marantz tarafından tasarlanan HDAM Hiper-Dinamik Amplifikatör Modüllerinin kullanımı: başka yerde kullanılan hepsi bir arada 'çip amplifikatörleri' yerine, bu minyatür amplifikatörler en iyi ses için ayrı, optimize edilmiş bileşenlerden üretilmiştir kalite ve Marantz ürünlerinde Referans serisi oyunculara ve amplifikatörlere kadar bulunur. HD-CD1'de, bu teknolojinin en yeni nesil HDAM-SA2 versiyonu, en geniş distorsiyonla, geniş bir dinamik aralık ve geniş frekans yanıtı sağlamak için, başka bir deyişle, müziğe daha yakın olmak için kullanılır. HDAM teknolojisi ayrıca kendi adanmış amplifikasyonu olan kulaklık bölümünde de kullanılır.

Referans kalitesinde dijital-analog dönüşüm
HD-CD1'in ses kalitesinin merkezinde, ultra-doğru disk okuma için tasarlanmış yüksek kaliteli bir CD aktarma mekanizması bulunur ve bu, müzik çaların yüksek çözünürlüklü dijital ortamına veri gönderir. En iyi uçuş dijital donanımında bulunan aynı Cirrus Logic CS4398 aygıtı olan -analog dönüştürücü. Bu, ultra-düşük faz gürültüsü için tasarlanmış bir kristal osilatör ana saati ve düşük gürültü için tasarlanmış düşük empedanslı bir kapasitör ile birlikte kullanılır; dijital verilerin, gerçekçi dinamikler ve tını, nefes kesen varlığı ve keskin müzikalite ile analog bir sese dönüştürülmesini sağlar. .

Hacim kontrolü ve ayarlanabilir kazanç ile özel kulaklık amplifikatörü
İsterseniz tam zamanlı kulaklık dinleme için masaüstünüzde HD-CD1 kullanmak isteyebilirsiniz, ya da sadece özel bir müzik oturumu için özel olarak bir çift telefon bağlamak istiyorsanız, özel kulaklık bölümü Oyuncu memnun olacak. Kişisel dinlemeden en iyi şekilde yararlanmak için, kendi yüksek ses kontrolüne sahip kulaklıklar kullanmak için kendi ses kontrolüne ve HDAM-SA2 amplifikatörüne, düşük - orta ve yüksek ayarlanabilir kazanç ayarına sahiptir.

Analog ve dijital çıkışlar
Eşsiz HD-AMP1 de dahil olmak üzere herhangi bir amplifikatör ile kullanılmasını sağlayan kendi yüksek kaliteli analog çıkışlarının yanı sıra HD-CD1 hem optik hem de koaksiyel dijital çıkışlara sahiptir, yani CD olarak kullanılabilir HD-AMP1'deki dijital girişe doğrudan aktarın ve amplifikatöre yerleştirilmiş üstün ESS Saber DAC ile kullanılmasına izin verin. Analog çıkışlar gibi, koaksiyel dijital bağlantı da yüksek kaliteli altın kaplamalı RCA soketi kullanır ve dijital bir kablo oynatıcıyla birlikte verilir.

Yüksek akım güç kaynağı ve titreşim önleyici şasi
Gürültü, büyük sesin düşmanıdır ve HD-CD1, hem elektriksel hem de mekanik paraziti bastırmak için kapsamlı önlemlere sahiptir. Yüksek kapasiteli depolama kapasitörlerine sahip yüksek akım güç kaynağı, müzik çaların yüksek hızda Schottky Barrier Diyot ile birlikte dinamiklerini sunabilmesini sağlamak için kullanılır. Müzikçalar bekleme modundayken otomatik bekleme ve çok düşük güç tüketimine sahiptir. HD-CD1, dayanıklı ayaklar, sağlam bir alüminyum kaplama ve sert bir üst plaka kullanımı ile sağlamlık ve titreşim bastırması için çift katmanlı bir taban plakası üzerine inşa edilmiştir ve bunun için retro tarzı yanaklarla tamamlanmıştır. Gümüş Altın veya Siyah olsun, 'klasik Marantz' görünümü.

Sistem uzaktan kumandası
HD-CD1 ile birlikte verilen uzaktan kumanda ahizesi, müzikçaların tüm işlevlerini kontrol eder ve aynı zamanda basit sistem entegrasyonu ve kolaylık için eşleşen HD-AMP1'i de 'sürdürebilir'.

marantz hd cd1 cd çalar


Teknik Özellikler:

CD Uyumluluğu: CD / CD-R / RW / SA-CD / WMA / MP3 / AACOO-OO/-
CD-Text / SA-CD Metin / ID3 Tag / WMA Meta Tag / AAC Meta verileriO-OO/O
Veri Diski Uyumluluğu: DSD / WAV / ALAC--/-
iPod / iPhone uyumlu USB girişi-
DAC çalışma modu: USB / Koaksiyel / Optik--/-
Asenkron mod arka USB-
Bit mükemmel iletim-
USB-B DSD Ses Akışı (DoP): DSD2.8 / DSD5.6-
DAC Mode çalışması için sinyal izolatörü-
HDAM sürümüSA2
Güç trafosu: toroidal / el- / O
Yüksek Sınıflı Ses BileşenleriO
Özelleştirilmiş bileşenlerO
Simetrik devre düzeniO
Bakır kaplama şasi-
Şasi güçlendirmek için ekstra metal plaka-
Dijital çıkış / Ses EX ModuO / -
Kulaklık: Standart / Tampon / Akım geri bildirimi-O(HDAM-SA2) /-
 
 
Ses Sistemleri Merkezi

Stereo

A/V Receivers

Airplay

iPod Dock

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Üyelik Girişi